Byt ut dina gamla lampskärmar mot nya

Heminredning är en trevlig aktivitet som ger dig en chans att visa din stil och personlighet. Vill du uppnå en ny look i ditt hem behöver du nödvändigtvis inte handla en massa nya saker.

Du kan faktiskt utnyttja gamla föremål och ge dem en ny glans och utseende. Belysningen är en viktig del av atmosfären i ditt hem därför gäller det att tänka till och utnyttja vackra lampor som en del av din inredningsstil.

Inred med ny stil

Vill du skapa en brytning i din heminredning är tydliga geometriska mönster en bra idé. Du kan även välja lampskärmar med elegant textur och vackra neutrala färger om du föredrar en rustik eller vintagestil. Istället för att köpa nya lampor kan du byta ut lampskärmar med nya snygga mönster och på så sätt uppnå en helt ny design. Har du en funktionell lampa är det en smart lösning att enbart byta ut lampskärmen på så sätt kan du dessutom bidra till en mer hållbar konsumtion.

Tillbehör till dina lampor på nätet

Du kan hitta allt du behöver för att ta din belysning till en ny nivå på nätet. Denna länk tar dig vidare till ett stort sortiment av både snygga och praktiska produkter.

This entry was posted in Tips.